Hyvälaatuista puutavaraa Pomarkusta

Myymme puutavaraa sekä sellaisenaan että höylätavarana Satakunnan seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsetko hyvää puutavaraa Satakunnan seudulla? PuuJanne toimittaa laadukasta puutavaraa, joka on valmistettu suomalaisilla sahoilla ja höyläämöillä, asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Käyttämämme puumateriaali on pääasiassa mäntyä ja kuusta, mutta valmistamme tuotteet myös asiakkaan toimittamasta materiaalista.

 

Asiakkaitamme ovat mm. teolliset yritykset ja rakennusliikkeet, mutta palvelemme myös yksityisiä asiakkaita. Tarvitsitpa sitten puutavaraa sellaisenaan tai tarkkaan mittaan sahattua ja höylättyä lautaa, voit kääntyä PuuJannen puoleen ja tilata tarvitsemasi määrän.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sahaus- ja höyläyspalvelut

Myynnin ohella palveluihimme kuuluvat myös sahaus- ja höyläyspalvelut, joiden avulla pystymme tuottamaan juuri sellaista puutavaraa, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Sahaamme puutavaran haluttuun mittaan, ja höyläys onnistuu myös asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Muistathan, että meiltä saat myös puupakkaukset.

Lautaa talon ulkovuorausta varten

Sahaus- ja höyläyspalveluidemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta lautaa rakennusten ulkovuorausta varten. Pohjamaalattu tai puuvalmis lauta sahataan haluttuun määrämittaan tarvittaessa.

Palveleva puutavaraliike Satakunnassa

PuuJanne on reilu ja palveleva puutavaraliike, jolla on vankka kokemus puutavara-alalta. Palvelemme laajalla alueella aina Kankaanpäästä Poriin, ja sopimuksen mukaan toimitamme tuotteitamme myös kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja kysy lisää – meiltä saat laadukasta ja tarpeitasi vastaavaa puutavaraa.