Kestävät puupakkaukset Pomarkusta mittojen mukaan

Laadukas puupakkaus suojaa tuotetta kuljetuksen ja varastoinnin ajan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PuuJanne valmistaa siistit ja kestävät puupakkaukset annettujen mittojen mukaisesti. Puupakkaukset soveltuvat niin säilytykseen kuin rahtitarkoituksiinkin. Oikein suunniteltu, sopivan kokoinen ja kotimaisella laadulla valmistettu puupakkaus suojaa tuotetta kuljetuksen ja mahdollisen varastoinnin ajan.

 

Toimitamme puupakkaukset Pomarkusta koko Satakunnan alueelle ja sopimuksen mukaan kauemmaksikin. Nopeat toimitukset ja kilpailukykyinen hintataso ovat valttejamme.

Puupakkaus on vankka vaihtoehto tuotteiden kuljetukseen

Tuotteiden ja hyödykkeiden siirtelyssä on aina se riski, että lasti syystä tai toisesta vahingoittuu. Puupakkaukset ovat logistiikan kannalta hyvä vaihtoehto; puupakkaus on vahva ja jämäkkä, joten sitä on helppo siirrellä ja riski tuotteen vahingoittumisesta pystytään minimoimaan. Puupakkaus soveltuu myös uudelleen käytettäväksi, joten se on taloudellinen ja ekologinenkin valinta.

Kotimaista laatua PuuJannelta

Mikä olisikaan parempi vaihtoehto tuotteiden kuljetukseen kuin laadukas, kotimainen puupakkaus? Olitpa sitten yritys tai yksityinen henkilö, PuuJanne valmistaa puupakkaukset tarpeittesi mukaisesti niin, että tuotteen kuljetus ja varastointi sujuvat helposti ja huoletta.

 

Päätoimialuettamme on Satakunta, mutta palvelemme mielellämme asiakkaita kauempanakin. Ota yhteyttä ja tilaa puupakkaukset meiltä!